Crema naturala PENILARGE, pentru marirea penisului, 50 ml

63,99 lei

SKU: 34768 Categorie:

Descriere

Crema naturala PENILARGE, pentru marirea penisului, 50 ml

Îmbunătățește alimentarea cu sânge a penisului, hrănește și întărește penisul, îi oferă fermitate și elasticitate. 

Stimulând celulele membre să crească, penisul devine mai mare în lungime și grosime.

Penilarge este un produs natural, cu o formulă pe bază de plante și ingrediente active. Are o consistență plăcută care se aplică ușor și se absoarbe rapid în piele. În timp ce crește penisul în dimensiuni, asigură pielii îngrijire, hidratare, elasticitate și fermitate.

Este testat dermatologic, nu provoacă efecte secundare, alergii sau iritații. Este compatibil cu prezervativele.

Penilarge funcționează prin metabolizarea oxidului de azot din organism. Specialiștii care au lucrat la crearea acestui produs au folosit cunoștințe avansate din medicină, toate acestea cu scopul de a ajuta bărbații să își îmbunătățească viața sexuală. Cultivarea, recoltarea și prelucrarea corespunzătoare, în conformitate cu cerințele standardului ISO 22000, HACCP si sistemul olandez de garanție pentru suplimentele alimentare NZVT vă garantează cea mai înaltă calitate a produsului.

Statisticile arată că 9 din 10 bărbați sunt nemulțumiți de dimensiunea penisului lor, dar încă nu știu că această problemă se poate rezolva mult mai ieftin și ușor față de intervențiile chirurgicale invazive.

Principalele ingrediente și efectele produsului Penilarge sunt:

  • Arnică de munte – activează È›esuturile corpului cavernos È™i stimulează în mod natural creÈ™terea penisului în dimensiuni. Accelerează procesul de detoxifiere, iar adăugat în formula Penilarge acesta protejează organul genital masculin de factorii care pot slăbi erecÈ›iile.
  • Ginkgo Biloba – intensifică fluxul sanguin, asigură erecÈ›ii dure, de lungă durată È™i încetineÈ™te procesul de îmbătrânire oferind energia necesară oricărui act sexual satisfăcător.
  • Schinduf – are un efect afrodisiac È™i stimulează creÈ™terea muÈ™chilor È™i a È›esuturilor.
  • Aloe Vera – dilatează vasele de sânge È™i ajută la regenerarea lor, asigură fluxul sanguin necesar pentru susÈ›inerea erecÈ›iilor puternice È™i pentru creÈ™terea penisului în lungime È™i grosime.

Alte beneficii ale produsului:

  • Echilibrează hormonal întregul organism
  • SusÈ›ine sistemul circulator
  • CreÈ™te fluxul sanguin către È›esutul penial
  • Normalizează sistemul nervos central

 

Ingrediente

Apă, alcool cetilic, glicerină, ulei de soia, ulei din arnică de munte, ulei de orez, ginkgo biloba, schinduf, parafină de shea, aloe vera, glicerol stearat, alcool cetearil, cetil palat, gliceride de nucă de cocos, ceteareth-20, ceteareth-12, acid citric

 

Mod de utilizare

Aplicați zilnic cantitatea dorită de cremă (nu mai mult decât mărimea unei cireșe) pe penis și masați delicat pe toată lungimea acestuia. Pentru o creștere vizibila a penisului în dimensiuni, se recomandă utilizare pe un termen mai lung. Efectele lui Penilarge pot varia de la un bărbat la altul, în funcție de particularitățile fiecăruia.

Precautii

  • Testati sensibilitatea pielii inainte de utilizare, aplicand o cantitate mica pe antebrat.
  • A se pastra intr-un loc răcoros, uscat È™i întunecat.
  • Opriti utilizarea in caz de reactie alergica.
  • A nu se lasa la indemana copiilor.
  • Uz extern

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Crema naturala PENILARGE, pentru marirea penisului, 50 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *